Duuniportti

Sähköinsinööri Konecranesille, Hyvinkää

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva sähkötekniikan insinööri, joka haluaa päästä kerryttämään työkokemusta osana kansainvälistä yritystä? Etsimme nyt Konecranesille reipasta ja oma-aloitteista sähköinsinööriä! Mikäli sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta sähköasennuksista ja osaamista CAD-ohjelmistosta, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Lisätty 25.12.2019.

ICT Service Specialistina sinulla on mahdollisuus aloittaa urasi vastuullisen ja palkitun kotimaisen yrityksen riveissä ja kehittyä jatkuvasti kasvavissa projekteissa. Tehtävä sopii opintojaan päättävälle tai vastavalmistuneelle IT-taustan omaavalle henkilölle, joka ei kaihda hands-on-tehtäviä.

Service Specialistina tärkeimpänä tehtävänäsi on selvittää sisäisten asiakkaiden iScala-järjestelmää...

Lue lisää »

Määrälaskija pintakäsittelyn pariin, LTU Group Oy

"Etsimme asiakasyrityksellemme LTU Group Oy:lle määrälaskijaa pintakäsittelyprojektien pariin. Tässä on loistava tilaisuus kehittyä määrälaskennan ammattilaiseksi sekä päästä osaksi rentoa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Tehtävässä menestymisessä tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Mikäli hallitset prosenttilaskut eivätkä numerot saa päätäsi pyörälle, saatat olla etsimämme henkilö!

Toimenkuvaasi määrälaskijana...

Lue lisää »

Projekti-insinööri talotekniikan automaatioon

Lisätty 17.12.2019.

"Sweco PM Oy etsii nyt joukkoonsa Projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen talotekniikan automaation pariin Länsimetro-hankkeeseen! Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja ottamaan vastuuta ainutlaatuisessa projektissa maanalaisen rakentamisen parissa. Mikäli olet sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri, hae paikkaa jo tänään!"

"Tehtävässä tulet t...

Lue lisää »

LVI-projekti-insinööri Länsimetro-hankkeen pariin

Lisätty 17.12.2019.

"Sweco PM Oy etsii nyt joukkoonsa LVI-projekti-insinööriä Länsimetro-hankkeen pariin. Tässä on loistava tilaisuus päästä työskentelemään Suomen suurimman infraprojektin parissa osana johtavaa rakennuttamisalan yritystä. Mikäli sinulla on jo hieman kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä ja innokkuutta oppia uutta, saatat olla etsimämme henkilö!"

"Tehtäväss...

Lue lisää »

Tarjouslaskija, Siemens

Lisätty 14.12.2019.

"Asiakasyrityksemme Siemens etsii tarjouslaskijaa sähköisten turvajärjestelmien – paloilmoitus- ja äänievakuointijärjestelmät sekä kamera- ja kulunvalvonta sekä murtoilmaisu - pariin. Siemens toimittaa innovatiivisia teknologiaratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita. Siemens Osakeyhtiö toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa paikallisten aluetoimistojen kautta. Yhtiön liikevaihto oli tilikautena 2018 no...

Lue lisää »

Automaatioinsinööri Bitville Oy:lle Otaniemeen

Lisätty 14.12.2019.

"Automaatiotekniikan opiskelija, etsitkö opintojesi oheen mahdollisuutta kerryttää työkokemusta mielenkiintoisen projektityön parista? Tässä roolissa pääset työskentelemään öljyjalostamon dokumentaation parissa ja tuottamaan prosessikuvauksia tuotannon suunnittelijoille. Tulet työskentelemään yhteistyössä kirjoittajien ja visuaalisten suunnittelijoiden kanssa. Voit olla joko opintojesi loppuvaiheessa tai jo kerrytt...

Lue lisää »

Laskentainsinööri Westpro cc Oy:lle

Lisätty 04.12.2019.

"Etsimme nyt juuri valmistunutta tai uransa alussa olevaa laskentainsinööriä asiakasyrityksellemme Westpro cc Oy:lle. Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta määrälaskennan sekä tarjouspyyntöjen parissa rakennusalalla. Tärkeintä tehtävässä on halu kehittyä ja oppia uutta, sillä tässä roolissa sinulla on mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi kokemuksen karttuessa. Hae heti!"

Lue lisää »

Jr. Robotiikkainsinööri, Flexmill Oy

Lisätty 29.08.2019.

"Etsimme nyt kehittymishaluista Jr. Robotiikkainsinööriä asiakkaallemme Flexmill Oy:lle työskentelemään korkealaatuisten teknologiatuotteiden prosessikehityksen ja robotiikan parissa. Flexmill valmistaa Suomen tehtaallaan ainutlaatuisia ja laadukkaita robottisovelluksia globaaleille asiakkuuksilleen esimerkiksi lentokoneteollisuuden pariin.

Tämä kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä todelliseksi maailman...

Lue lisää »