Duuniportti

Sähkösuunnittelija Elbox Oy:lle Vantaalle

Oletko jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt sähköinsinööri, joka etsii nyt uusia haasteita sähkösuunnittelun parista?

Asiakkaamme Elbox Oy etsii nyt hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettua sähkösuunnittelijaa täydentämään rivejään.

Hae paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae osoitteessa: Lue lisää »

Suunnitteluassistentti Elbox Oy:lle Vantaalle

Sinä jo valmistunut tai tuleva sähköinsinööri, etsitkö nyt mielenkiintoista työtehtävää suoritettavaksi esimerkiksi opintojen ohella?

Asiakkaamme Elbox Oy etsii nyt hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettua suunnitteluassistenttia täydentämään rivejään. Tehtävä sopii erinomaisesti insinööriopiskelijalle, sillä työajat ovat sovittavissa niin osa- kuin myös kokoaikaisesti.

Hae paikkaa jo tänään, sillä aloitamme haastattel...

Lue lisää »

Mekaniikkasuunnittelijaa Espooseen tai Turkuun

"Oletko urasi alkuvaiheessa oleva kone- tai muovisuunnittelun osaaja tai uusia haasteita etsivä valmis osaaja? Oletko motivoitunut kehittymään tulevaisuuden huipputekijäksi?"

"Otahan koppi tästä: Me Creo Centerissä etsimme kone-, elektroniikka-, sähkölaitteiden ja/tai muoviosien tuotekehitykseen oppimishaluista mekaniikkasuunnittelijaa (tuotekehitysinsinööriä) Espoon tai vaikkapa Turun toimipisteeseen kasv...

Lue lisää »

IT-koordinaattori

Academic WOrk etsii asiakasyritykselleen kokoaikaista IT-koordinaattoria. Rooli sisältää vaihtelevia tehtäviä, jotka toteutetaan käyttäen eri järjestelmiä. Työtehtävän suorittaminen on hyvin käytännönläheistä ja pääset ohjaamaan sekä koordinoimaan toimittajaverkoston toimintaa sekä olemaan vastuussa myös omasta työtaakastasi. Mikäli kiinnostui, lue lisää ja hae jo tänään!

Lue lisää »