Liity jäseneksi

Miksi liittyä?
Insinööriopiskelijaliitto tarjoaa sinulle laadukasta insinööriopiskelijoiden edunvalvontaa edulliseen 30 € hintaan, joka kattaa koko opiskeluajan. Tämän lisäksi saat monia jäsenetuja ja alennuksia, joista voit lukea lisää täältä.

Miksi jäseneksi?
Järjestäytymällä oman alasi liittoon vaikutat samalla insinööriopiskelijoiden neuvotteluvoimaan, mm. Akavassa ja Insinööriliitossa. Liittojen jäsenmäärät vaikuttavat suoraan neuvotteluasemaan, kun lähdetään neuvottelemaan opiskelijoiden tai valmistuneiden insinöörien asioista. Työnantajasi on kuitenkin järjestäytynyt, eli eikö sinunkin kannattaisi varmistaa selustasi?

Mitä hyötyä?
Insinööriopiskelijaliitto vaikuttaa valtakunnallisesti insinöörikoulutuksen tasoon, parantaa insinööriopiskelijoiden työelämätietoutta ja vaikuttaa insinööriopiskelijoiden työsuhteisiin, palkkaukseen ja asemaan.

Kannattaako?
Jäsenyys on kannattavaa myös matemaattisesti, sillä jäsenmaksu palautuu opiskeluaikana monikymmenkertaisesti erilaisina jäsenetuina.

Kuka voi liittyä?
Insinööriopiskelijaliittoon voivat liittyä kaikki Suomen ammattikorkeakouluissa insinööreiksi opiskelevat.

Miten voin liittyä?
Jäseneksi voit liittyä vaivattomasti netissä klikkaamalla tästä. Insinööriliiton sivuilta löydät myös lisää tietoa jäseneduista sekä ajankohtaisista asioista.