« Kaikki uutiset

Pakopelihaaste valmistuville opiskelijoille

Osallistu pakopelihaasteeseen!

Kohta valmistuva insinööriopiskelija, kerää insinööriopiskelijaporukka ja ota vastaan liiton pakopelihaaste!

Selviätkö haastavista paikoista? Entä miten sujuu yhteistyö opiskelukavereiden kanssa? Työelämässä tarvitaan ongelmanratkaisukykyä ja tiimityötaitoja.

Insinööriliitto haastaa paikkakuntasi juuri valmistumassa olevat insinööriopiskelijat järjestötieto- ja pakopelikisaan lokakuussa neljällä eri paikkakunnalla.

Illan ohjelmassa on luvassa järjestötietovisa, jonka yhteydessä tarjoillaan pientä purtavaa ja virvokkeita ja kerrotaan ajankohtaista tietoa liitosta ja jäsenyydestä. Ryhmän paras järjestötietovisassa palkitaan. Tapahtuma huipentuu haastavaan pakopelitehtävään.

Kerätkää 4–5 hengen insinööriopiskelijaporukka, valitkaa sopiva ajankohta ja ilmoittautukaa mukaan. Aikoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestötieto- ja pakopelikisan aikataulu:

5.10. Helsinki

Haastekisaan voivat osallistua tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelijat, joiden arvioitu valmistumisajankohta on kesällä 2019 tai aiemmin.

Joukkueen kapteeni, ilmoita joukkueesi mukaan pakopeliin https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/414A5F447441405B417040/41455C447446405E417641425E4171

Pakopelihuoneiden ajat ja tarkemmat yksityiskohdat näet ilmoittautumislomakkeella.