Viestintätoimikunta

Viestintätoimikunnassa pääset osaksi UIO:n viestintää. Onko sinulla mielessä asioita joita meidän tulisi uutisoida? Haluatko opetella valokuvaamista, kuvankäsittelyä tai lehden taittamista? Kuulostaako WordPress, HTML5, SCSS ja PHP kiinnostavilta? Aiempi kokemus viestinnästä ei ole vaatimus, kiinnostus aihetta kohtaan riittää mainiosti. Tule mukaan jakamaan ideoitasi ja oppimaan uutta!

Viestintätoimikunta auttaa hallitusta esimerkiksi UIOTUS-lehden toimittamisessa, joka sisältää kaiken lehden suunnittelusta kirjoittamiseen, valokuvaamiseen, taittoon sekä oikolukuun. Viestintätoimikunnassa pääsee halutessaan myös tuottamaan somesisältöä UIO:lle niin tekstin kuin kuvan tai miksei vaikka videonkin muodossa. Uusien nettisivujemme myötä myös ICT-toimikunta on liitetty viestinnän pariin, eli myös teknisempi osaaminen web-kehityksen muodossa on aina tervetullutta!

Toimikunnan toimintaan pääsee helposti mukaan laittamalla meiliä osoitteeseen viestintä(at)uio.fi. Voit myös tulla seuraavaan toimikunnan kokoukseen tutustumaan toimintaan. Tsekkaa seuraavan kokouksen ajankohta täältä.