Projektinhoitaja, Caverion Suomi Oy, Helsinki / Pääkaupunkiseutu

  • Määräaikainen
  • Missä tahansa

Academic Work / Caverion

Oletko esimerkiksi sähkötekniikan insinööri ja kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa tehtävissä uudisasuntorakentamisen parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme Caverionille projektinhoitajaa työskentelemään uudisrakennusten sähköprojekteissa. Tehtävä tarjoaa loistavan kehittymismahdollisuuden asiantuntevassa ja ammattimaisessa tiimissä. Jos sinulla on hieman käytännön kokemusta työmaaympäristöstä ja ennen kaikkea oppimishaluinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää alta ja hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus
Projektinhoitajana pääset työskentelemään monipuolisesti pääkaupunkiseudulla uudisrakennushankkeissa. Arkesi on vaihtelevaa, ja tulet työskentelemään uudisasuntohankkeiden sähköprojekteissa alusta loppuun yhdessä osaavan tiimin kanssa. Projektin aikana toimit tiiviissä yhteistyössä asennuspäällikön, projektipäällikön sekä asentajien kanssa. Tehtävä sopii myös opintojaan vielä viimeistelevälle, ja tarjoaakin loistavan kasvumahdollisuuden vastuulliselle ja oma-aloitteiselle sähköalan osaajalle.

Tarjoamme
-Kattavan perehdytyksen tehtävään ja loistavat työcaverit
-Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
-Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa asiantuntijaksi osana kansainvälistä yritystä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
-Suunnittelu- ja koordinointitehtävät (esim. resursointi sekä dokumenttien ja suunnitelmien hallinta)
-Sähköprojektien edistäminen rakennustyömailla
-Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa

Etsimällämme henkilöllä on
-Tehtävään sopiva sähkötekniikan koulutus / loppuvaiheen opiskelija (esim. sähköautomaatio/sähkövoima)
-Hieman aiempaa työkokemusta työmailta esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
-Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Aiempi kokemus uudisrakennustyömailta ja / tai asennustehtävistä katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet
-Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
-Yhteistyökykyinen ja reippaalla asenteella varustettu tiimipelaaja
-Kehittymisintoinen ja kasvuhaluinen

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
Sijainti: Helsinki / Pääkaupunkiseutu
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?
Alexandra Niiranen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15080957

Hakeaksesi työpaikkaa vieraile osoitteessa jobs.academicwork.fi.