Jr. Työnjohtaja, CastorCon Finland Oy

  • Vakituinen työsuhde
  • Espoo

Kotisivu AcademicWorkFI Academic Work

Onko sinulla kertynyt jo vähintään vuosi valmistumisen jälkeistä kokemusta rakennustyömaalta? Etsimme asiakasyrityksellemme työmaan vahvistukseksi Työnjohtajaa asuintalotyömaalle Espoon Haukilahteen. Tehtävässä eduksi nähdään aiempi kokemus betonitöistä ja sisävalmistusvaiheen töitä. Lue lisää alta ja hae tehtävään pian!

Kuvaus
Kahden kerrostalon asuintalotyömaa etenee tällä hetkellä 3. kerroksessa ja kohde valmistuu vuoden kuluttua. Päivittäinen työaika tehtävässä on tyypillisesti klo 7-15.30. Tulet olemaan mukana työmaalla runkourakassa ja taloteknisten töiden käynnistyttyä sisustusvaiheessa johtamassa ja valvomassa aliurakoitsijoiden työtä ja hoitamassa käytännön asioita rakennustyömaalla.

Tarjoamme

Tehtävän, joka on hyvä paikka oppia uutta ja saada monipuolista alan kokemusta
Kokeneen työpäällikön ja vastaavan mestarin tuen tehtävään

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä
Työmaan johtotehtävät esim. Asioiden organisoiminen
Aliurakoitsijoiden työn johtaminen ja valvonta työmaalla
Työn suunnittelusta ja toteutuksesta vastaaminen
Käytännön tilanteiden ratkaiseminen työmaalla
Valittavan henkilön kiinnostuksen mukaan työkuvassa voi olla mahdollisesti lisäksi toimistotöitä esim. raporttien laadintaa ja laskutusta.

Etsimällämme henkilöllä on
Tekninen koulutus, esim. rakennustekniikan AMK-insinööri
Vähintään 1-2 vuoden kokemus rakennustyömaalta
Sujuva suomen kielen taito ja riittävä englannin kielen taito

Työntekijänä olet
Aktiivinen ja yritteliäs
Sitoutunut
Vastuuntuntoinen

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti: Ahventie 4 b 42, 02170 Espoo / Asuinkerrostalotyömaa Espoon Haukilahdessa

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä CastorCon Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

 

Yrityskuvaus
Castor Construction Sia aloitti toimintansa Latviassa vuonna 2007, ja toiminta on laajentunut Suomeen vuonna 2009. Toiminta käsittää kiinteistökehittämisen ja projektijohtamisen. Castor Construction on pieni ja ketterä toimija, joka pystyy kustannustehokkaasti toteuttamaan vaativiakin rakennushankkeita.

Tyypillisiä hankkeitamme ovat toimistotilat uudisrakentamisena tai saneerauksena, kauppakeskukset ja tilaa vaativat kaupanalan hankkeet, logistiikan erityishankkeet, teollisuusrakentaminen ja asuinrakentaminen omaperusteisesti. Espoon Haukilahden asuinkerrostalotyömaalla CastorCon on pääurakoitsijana.

Hakeaksesi työpaikkaa vieraile osoitteessa jobs.academicwork.fi.