Uudenmaan insinööriopiskelijat UIO ry:n 1. ylimääräinen kokous

KOKOUSKUTSU 17/05/2021

Tervetuloa yhdistyksemme 1. ylimääräiseen kokoukseen 31.5.2021 klo 17:00 alkaen. Kokous järjestetään Metropolian Myyrmäen kampuksella, osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa.

Kokoustilaksi on varattu luokkatila MMC345 ja kartoitamme osallistujamäärän mukaan tarvetta useammalle kokoustilalle, mihin kokous suoratoistetaan. Ilmoittautuminen ennen kokouksen alkua tapahtuu luokkatilassa MMC345.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • Yhdistyksen sääntömuutoksen toinen hyväksyntä
  • Käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilit edelliseltä kalenterivuodelta sekä toiminnantarkastuskertomus vuodelta 2020
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta vuodelle 2020
  • Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä vuodelle 2020

Esityslista ja muut mahdolliset liitteet toimitetaan myöhemmin. 

Lisätietoa saat yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalta sähköpostitse nicole.ojala@uio.fi tai hallitus@uio.fi.

Yhdistyksen 1. ylimääräinen kokous on kaikille yhdistyksen jäsenille avoin. Huolehdithan, että kokoukseen osallistuessa tiedossasi on jäsennumerosi.

ERITYISJÄRJESTELYT:

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokous suoratoistetaan tarvittaessa useampaan luokkatilaan. Kokoustilan ulkopuolella ja muualla kampuksella on saatavilla kasvomaskeja, desinfiointiainetta sekä kokoustilan läheisyydessä on käsienpesumahdollisuus. Kokouksessa tulee käyttää henkilönsuojaimia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Mikäli kokous tullaan suoratoistamaan useampaan luokkatilaan, ovat kaikki luokkatilat kokousaluetta. Kokoukseen osallistuminen luokkatilassa, johon kokous suoratoistetaan ei vaikuta osallistujan oikeuksiin kokouksessa. Mahdolliset äänestykset toteutetaan ilmoitetuissa luokkatiloissa ohjeistuksen mukaisesti.

Nicole Ojala
Puheenjohtaja

17.5.2021