Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n sääntömääräinen kevätkokous

Tervetuloa yhdistyksemme sääntömääräiseen kevätkokoukseen 29.4.2021 klo 17:00 alkaen. Kokous järjestetään Metropolian Myyrmäen kampuksella, osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa.

Kokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua Google forms -lomakkeen kautta viimeistään 21.4.2021.

Ilmoittautumislomake: https://bit.ly/3uvkpj8

Ilmoittautumisella varmistamme tarvittavat valmistelut osallistujamäärän mukaan, jotta osallistuminen olisi mahdollisimman turvallista. Ilmoittautumislomake löytyy verkkosivuiltamme www.uio.fi sekä Facebook -tapahtuman kuvauksesta.

Kokoustilaksi on varattu luokkatila MMC345 ja kartoitamme ilmoittautuneiden määrän mukaan tarvetta useammalle kokoustilalle, jonne kokous suoratoistetaan. Ilmoittautuminen ennen kokouksen alkua tapahtuu luokkatilassa MMC345.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • Yhdistyksen sääntömuutos
  • Käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilit edelliseltä kalenterivuodelta sekä toiminnantarkastuskertomus vuodelta 2020
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta vuodelle 2020
  • Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä vuodelle 2020
  • Käsitellään ansiomerkkiesitykset

Esityslista ja muut mahdolliset liitteet toimitetaan myöhemmin. 

Lisätietoa saat yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalta sähköpostitse nicole.ojala@uio.fi tai hallitus@uio.fi.

Kevätkokous on kaikille yhdistyksen jäsenille avoin. Huolehdithan, että kokoukseen osallistuessa tiedossasi on jäsennumerosi.

ERITYISJÄRJESTELYT:

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kartoitamme ilmoittautumisella osallistujamäärän ja tarvittaessa kokous suoratoistetaan useampaan luokkatilaan. Kokoustilan ulkopuolella ja muualla kampuksella on saatavilla kasvomaskeja, desinfiointiainetta sekä kokoustilan läheisyydessä on käsienpesumahdollisuus. Kokouksessa tulee käyttää henkilönsuojaimia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Mikäli kokous tullaan suoratoistamaan useampaan luokkatilaan, ovat kaikki luokkatilat kokousaluetta. Kokoukseen osallistuminen luokkatilassa, johon kokous suoratoistetaan ei vaikuta osallistujan oikeuksiin kokouksessa. Mahdolliset äänestykset toteutetaan ilmoitetuissa luokkatiloissa ohjeistuksen mukaisesti.

Nicole Ojala
Puheenjohtaja

8.4.2021