« Kaikki tiedotteet

UUDENMAAN INSINÖÖRIOPISKELIJAT UIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

Tervetuloa yhdistyksemme sääntömääräiseen syyskokoukseen! Syyskokous järjestetään 18.11.2020 klo 17.00 alkaen Metropolian Myyrmäen toimipisteellä osoitteessa Leiritie 1, 01600 Vantaa. Tilana toimii C375, sekä C304, C306 ja C308. Lisätietoa kokousjärjestelyistä kokouskutsun lopussa. Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille.

Syyskokouksessa käsiteltävät asiat:

  • käsitellään yhdistyksen toimintakertomus ja tilit edelliseltä kalenterivuodelta sekä toiminnantarkastuskertomus vuodelta 2019
  • päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä vuodelle 2019
  • vahvistetaan yhdistyksen jäsenmaksu ja kannattajajäsenmaksu
  • käsitellään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021
  • valitaan hallituksen puheenjohtaja ja rahastonhoitaja vuodelle 2021
  • valitaan hallituksen muut jäsenet vuodelle 2021
  • valitaan ehdokas ja hänen varahenkilönsä HI ry:n hallituksen opiskelijaedustajaksi vuodelle 2021
  • valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heidän varahenkilönsä vuodelle 2021
  • käsitellään ja hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021
  • vahvistetaan yhdistyksen jäsenmaksu ja kannattajajäsenmaksu

Hakeaksesi UIO ry:n hallitukseen toimikaudelle 2021 tulee sinun laatia vapaamuotoinen hakemus ja lähettää se sähköisesti osoitteeseen hallitus@uio.fi. Hakemuksesta tulisi ilmetä esimerkiksi kuka olet, mitä opiskelet, mihin hallituspaikkaan haet ja miksi sinut tulisi valita. Mainitse saateviestissä saako hakemuksesi julkaista nettisivuilla. Hakemuksia esitellään UIO:n nettisivuilla ennen syyskokousta, mikäli ehdokas antaa luvan hakemuksen julkaisuun. Hakemukset ja lisätietoa löydät osoitteesta: https://www.uio.fi/hae-hallitukseen-toimikaudelle-2021/

Hakiessasi ehdokkaaksi Helsingin Insinöörit HI ry:n hallitukseen opiskelijaedustajaksi, mainitse asiasta selkeästi hakemuksessasi. Puheenjohtajaksi ja rahastonhoitajaksi haettaessa ko. paikka tulee myös mainita hakemuksessa selkeästi.

UIO ry:n hallitus koostuu puheenjohtajasta, rahastonhoitajasta sekä hallituksen jäsenistä (2-10 kpl). Hallitusvastuut, pl. puheenjohtaja ja rahastonhoitaja, päätetään toimikauden alussa hallitukseen valittujen kesken. Haku päättyy UIO ry:n syyskokouksessa 18.11. Sähköisesti hakemukset tulee toimittaa sähköpostilla 15.11. Mennessä.

Lisätietoja yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalta Saana Lappalaiselta sähköpostitse saana.lappalainen@uio.fi tai hallitus@uio.fi.

Esityslista ja muut mahdolliset liitteet toimitetaan myöhemmin.

ERIKOISJÄRJESTELYT:

Kokoontumisrajoitusten vuoksi syyskokous järjestetään poikkeuksellisesti monessa eri tilassa. Ennen tiloihin saapumista, tilojen lähettyvillä ja tiloissa on saatavilla kasvomaskeja, desinfiontiainetta sekä tilojen lähettyvillä on käsienpesumahdollisuus. Kokouksessa tulee käyttää henkilönsuojaimia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Yhdessä tilassa puheenjohtaja, sihteeri, esittelijät ja hakijat vievät kokousta eteenpäin ja tätä streamataan muihin tiloihin, jotka sijaitsevat aivan pääkokoustilan lähettyvillä. Kokousaluetta ovat kaikki kokukselle nimetyt tilat sekä mahdollisesti lisätilat, jotta tilakohtainen osallistujamäärä pysyy turvallisena. Muissa tiloissa kokoukseen osallistuminen ei rajoita osallistujan oikeuksia kokouksessa. Kokoukseen saavutaan ja siitä poistutaan näissä tiloissa. Henkilövalinnat ja -vaalit toteutetaan myös vain näissä tiloissa ääntenlaskijoiden ohjeistuksen mukaan.

Saana Lappalainen

Puheenjohtaja 

3.11.2020