Etusivu Tapahtumat IL Roadshow: Itsensä kehittäminen ja työssäjaksaminen

IL Roadshow: Itsensä kehittäminen ja työssäjaksaminen

Perinteinen Roadshow-kiertue on nyt upeiden virtuaalilähetysten sarja!

Insinööriliitto on kiertänyt vuodenvaihteen aikoihin ympäri Suomen kohtaamassa jäseniä kouluilla, lounastilaisuuksissa ja ikimuistoisissa after workeissa. Korona-pandemian takia kiertuetta on muokattu siten, että paikallisten tilaisuuksien sijaan järjestetään viisi eri aihealueita käsittelevää virtuaalilähetystä talk show -hengessä.

Lähetyksissä on mukana eri alojen ja aiheiden asiantuntijoita. Ensimmäinen lähetys alkaa viikolla 8 eli keskiviikkona 24.2. kello 18.00 ja ne toistuvat peräkkäisinä keskiviikkoina aina 24.3. asti. Jokaisen lähetyksen kesto on noin 2 tuntia. Lähetykset näkyvät Insinööriliiton Youtube-kanavalla, mihin ne myös tulevat myöhemmin osittaisina tallenteina.

Lähetykset juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen. Hän osallistaa yleisöä lähetysten aikana ja tarjoilee hämmentäviä yllätyksiä, hauskuutuksia sekä moderoi keskusteluja.


Hyvässä ja motivoivassa työssä voi välillä uupua. Ihmiset voivat olla kuormittuneita niin yksityiselämän asioista kuin työelämässä, jotka kaikki kietoutuvat pahimmassa tapauksessa yhteen. Miten selvitä haastavissa tilanteissa ja tulla oman arjen sankariksi?

Tilaisuuden alustaa Insinööriliiton uravalmentaja Veera Udd, joka antaa heti alkuun käytännön vinkkejä työssä jaksamiseen.

Aslak de Silva on Nordic Business Forumin toimitusjohtaja ja puhuja, joka on erikoistunut johtajuuden kehittämiseen, myyntiin ja markkinointiin. Lisäksi hän on perhe-elämän, tavoitteellisen työelämän ja terveellisen elämän kombinaation sanansaattaja. Hänen mukaansa kenenkään ei tarvitse tinkiä tärkeistä asioista, mutta priorisointia kannattaa tehdä, jotta ymmärtää mitkä ovat oikeasti tärkeitä asioita ja mihin aikaansa milloinkin käyttää.

Illan aikana opit kolme asiaa:

  1. oikealla priorisoinnilla saat enemmän aikaa ja energiaa tärkeisiin asioihin
  2. ajanhallinnan vinkkejä, jotka tuovat lisää aikaa arkeen ja jaksamiseen
  3. rutiinit tuovat tuloksia myös itsensä kehittämisessä, vähällä vaivalla paljon tuloksia

Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

17.03.2021
Päättynyt!

Aika

18:00 - 20:00

Sijainti

Verkossa
Insinööriliitto IL ry

Järjestäjä

Insinööriliitto IL ry
Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@ilry.fi
Nettisivut
https://ilry.fi
Lue lisää Roadshowsta