Etusivu Tapahtumat IL Roadshow: Kesätyönhaku

IL Roadshow: Kesätyönhaku

Perinteinen Roadshow-kiertue on nyt upeiden virtuaalilähetysten sarja!

Insinööriliitto on kiertänyt vuodenvaihteen aikoihin ympäri Suomen kohtaamassa jäseniä kouluilla, lounastilaisuuksissa ja ikimuistoisissa after workeissa. Korona-pandemian takia kiertuetta on muokattu siten, että paikallisten tilaisuuksien sijaan järjestetään viisi eri aihealueita käsittelevää virtuaalilähetystä talk show -hengessä.

Lähetyksissä on mukana eri alojen ja aiheiden asiantuntijoita. Ensimmäinen lähetys alkaa viikolla 8 eli keskiviikkona 24.2. kello 18.00 ja ne toistuvat peräkkäisinä keskiviikkoina aina 24.3. asti. Jokaisen lähetyksen kesto on noin 2 tuntia. Lähetykset näkyvät Insinööriliiton Youtube-kanavalla, mihin ne myös tulevat myöhemmin osittaisina tallenteina.

Lähetykset juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen. Hän osallistaa yleisöä lähetysten aikana ja tarjoilee hämmentäviä yllätyksiä, hauskuutuksia sekä moderoi keskusteluja.


Kesätyönhakuaika on nyt kuumimmillaan ja vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa. Lähetyksessä kuullaan ensin 15 minuutin alustuspuheenvuoro, jonka vinkeillä saa tehtyä loistavan CV:n. Alustuksen pitää Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä.

Talk show -osuudesta vastaa juontaja Jose Ahonen ja hänen vierainaan nähdään muun muassa Duunitorin  työnantajabrändistä vastaava Lauri Vaisto, jolla on vankkaa kokemusta rekrytoinnista ja työnhaun haasteista. Mukana keskustelussa on myös teknologiayritys Woltin Talent Acquisition Partner Petteri Tuomimaa, jolla on monipuolinen tausta muun muassa pelialalta. Lisäksi keskustelua vauhdittaa tietotekniikkayritys Vincitin Chief People & Success Officer Saana Rossi, joka tietää kaiken rekrytoinnista.

Mitkä yritykset rekrytoivat juuri nyt kesätyöntekijöitä? Miten nappaat unelmiesi kesäduunin ja erottautua muista? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastataan lähetyksen aikana.

Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

24.02.2021
Päättynyt!

Aika

18:00 - 20:00

Sijainti

Verkossa
Insinööriliitto IL ry

Järjestäjä

Insinööriliitto IL ry
Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@ilry.fi
Nettisivut
https://ilry.fi
Lue lisää Roadshowsta