Etusivu Tapahtumat IL Roadshow: Säästäminen ja sijoittaminen

IL Roadshow: Säästäminen ja sijoittaminen

Perinteinen Roadshow-kiertue on nyt upeiden virtuaalilähetysten sarja!

Insinööriliitto on kiertänyt vuodenvaihteen aikoihin ympäri Suomen kohtaamassa jäseniä kouluilla, lounastilaisuuksissa ja ikimuistoisissa after workeissa. Korona-pandemian takia kiertuetta on muokattu siten, että paikallisten tilaisuuksien sijaan järjestetään viisi eri aihealueita käsittelevää virtuaalilähetystä talk show -hengessä.

Lähetyksissä on mukana eri alojen ja aiheiden asiantuntijoita. Ensimmäinen lähetys alkaa viikolla 8 eli keskiviikkona 24.2. kello 18.00 ja ne toistuvat peräkkäisinä keskiviikkoina aina 24.3. asti. Jokaisen lähetyksen kesto on noin 2 tuntia. Lähetykset näkyvät Insinööriliiton Youtube-kanavalla, mihin ne myös tulevat myöhemmin osittaisina tallenteina.

Lähetykset juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen. Hän osallistaa yleisöä lähetysten aikana ja tarjoilee hämmentäviä yllätyksiä, hauskuutuksia sekä moderoi keskusteluja.


Miten opiskelijan tai vastavalmistuneen kannattaa miettiä raha-asioitaan? Miten ja miksi rahaa pitäisi säästää? Tule mukaan kuuntelemaan sisäpiirin neuvoja sijoituksista ja säästämisestä Insinööriliiton Roadshown toiseen lähetykseen.

Tilaisuuden alustaa ja avaa Danske Bankin sijoituspäällikkö Timo Turtiainen, joka pureutuu megatrenditeemoihin, jotka vaikuttavat sijoitusmarkkinoihin.

Sen jälkeen säästämiseen ja sijoittamiseen erikoistunut toimittaja, bloggaaja ja tietokirjailija Julia Thurén (VTM) kertoo oman tarinansa. Julia aloitti säästämisen jo opiskeluaikoina mutta sijoittamisen vasta reilusti valmistumisen jälkeen. Tule kuuntelemaan, mitä hän olisi tehnyt toisin!

Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

03.03.2021
Päättynyt!

Aika

18:00 - 20:00

Sijainti

Verkossa
Insinööriliitto IL ry

Järjestäjä

Insinööriliitto IL ry
Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@ilry.fi
Nettisivut
https://ilry.fi
Lue lisää Roadshowsta