Etusivu Tapahtumat IL Roadshow: Työnhaku

IL Roadshow: Työnhaku

Perinteinen Roadshow-kiertue on nyt upeiden virtuaalilähetysten sarja!

Insinööriliitto on kiertänyt vuodenvaihteen aikoihin ympäri Suomen kohtaamassa jäseniä kouluilla, lounastilaisuuksissa ja ikimuistoisissa after workeissa. Korona-pandemian takia kiertuetta on muokattu siten, että paikallisten tilaisuuksien sijaan järjestetään viisi eri aihealueita käsittelevää virtuaalilähetystä talk show -hengessä.

Lähetyksissä on mukana eri alojen ja aiheiden asiantuntijoita. Ensimmäinen lähetys alkaa viikolla 8 eli keskiviikkona 24.2. kello 18.00 ja ne toistuvat peräkkäisinä keskiviikkoina aina 24.3. asti. Jokaisen lähetyksen kesto on noin 2 tuntia. Lähetykset näkyvät Insinööriliiton Youtube-kanavalla, mihin ne myös tulevat myöhemmin osittaisina tallenteina.

Lähetykset juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen. Hän osallistaa yleisöä lähetysten aikana ja tarjoilee hämmentäviä yllätyksiä, hauskuutuksia sekä moderoi keskusteluja.


Miksi uuden työn hakeminen on välillä niin haastavaa? Miten ja mistä voi uuden työn löytää? Entä mitä tehdä, jos työllistyminen vain kestää? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastataan Insinööriliiton kolmannessa Roadshow-lähetyksessä, jossa keskitytään työnhakuun liittyviin haasteisiin niin työnhakijan kuin rekrytoijan näkökulmasta.

Tilaisuuden alustaa Insinööriliiton tutkimuspäällikkö Jenni Larjomaa, joka puhuu suoraa asiaa palkoista ja esittelee tuoreimman palkkatutkimuksen pääkohtia.

Alustuksen jälkeen studiossa käynnistyy keskustelutilaisuus, jossa on mukana rekrytointikonsultti Tomi Kolu Adeccolta sekä pitkän työttömyysjakson läpikäynyt IT-alan ammattilainen Pauli Eronen, joka kertoo oman tarinansa.

Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

10.03.2021
Päättynyt!

Aika

18:00 - 20:00

Sijainti

Verkossa
Insinööriliitto IL ry

Järjestäjä

Insinööriliitto IL ry
Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@ilry.fi
Nettisivut
https://ilry.fi
Lue lisää Roadshowsta