Etusivu Tapahtumat IL Roadshow: Työsuhteiden ongelmatilanteet ja niiden ratkaisut

IL Roadshow: Työsuhteiden ongelmatilanteet ja niiden ratkaisut

Perinteinen Roadshow-kiertue on nyt upeiden virtuaalilähetysten sarja!

Insinööriliitto on kiertänyt vuodenvaihteen aikoihin ympäri Suomen kohtaamassa jäseniä kouluilla, lounastilaisuuksissa ja ikimuistoisissa after workeissa. Korona-pandemian takia kiertuetta on muokattu siten, että paikallisten tilaisuuksien sijaan järjestetään viisi eri aihealueita käsittelevää virtuaalilähetystä talk show -hengessä.

Lähetyksissä on mukana eri alojen ja aiheiden asiantuntijoita. Ensimmäinen lähetys alkaa viikolla 8 eli keskiviikkona 24.2. kello 18.00 ja ne toistuvat peräkkäisinä keskiviikkoina aina 24.3. asti. Jokaisen lähetyksen kesto on noin 2 tuntia. Lähetykset näkyvät Insinööriliiton Youtube-kanavalla, mihin ne myös tulevat myöhemmin osittaisina tallenteina.

Lähetykset juontaa ilmiömäinen mentalisti, taikuri ja kirjailija Jose Ahonen. Hän osallistaa yleisöä lähetysten aikana ja tarjoilee hämmentäviä yllätyksiä, hauskuutuksia sekä moderoi keskusteluja.


Onko sinua koskaan jäänyt askarruttamaan, miksi työnantaja on määrätty maksamaan jättisakot ja miten sellaiseen ratkaisuun on päädytty? Tai minkä takia työntekijä on määrätty korvausvelvollisuuteen, vaikka koko tilanne on vaikuttanut täysin päinvastaiselta? Minkälaiset asiat joudutaan viemään oikeuteen ja mitkä pystytään ratkomaan ennen käräjille joutumista.

Näistä asioista studiossa keskustelevat Insinööriliiton lakimiehet Maria Jauhiainen ja Tuomas Oksanen. He kertovat esimerkkitapauksista ja analysoivat niitä tarkalla otteella.

Tapahtumaan voit ilmoittautua tästä.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

24.03.2021
Päättynyt!

Aika

18:00 - 20:00

Sijainti

Verkossa
Insinööriliitto IL ry

Järjestäjä

Insinööriliitto IL ry
Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@ilry.fi
Nettisivut
https://ilry.fi
Lue lisää Roadshowsta