Etusivu Tapahtumat Insinööri-cup

Insinööri-cup

Järjestäjät:
Insinööriliitto, Riihimäen insinööriopiskelijat RINO ry ja Uudenmaan insinööriopiskelijat UIO ry
Lajit:
Kaikkia lajeja koskevat yhteiset säännöt: Ilmoittautuneet jaetaan ryhmiin. Ryhmät pelaavat ensin omassa ryhmässä ja ilmoittavat pelien tulokset järjestäjälle. Järjestä tekee pistetaulukon, josta näkee lopulta sen, kuka pääsee pelaamaan finaalissa. Pelit voi pelata ryhmälle sopivalla tavalla joko etänä tai livenä. Mikäli pelataan livenä, huolehditaan koronaturvallisuudesta. Ryhmä sopii ryhmäläisten kanssa, miten pelaa etäpelin. Siihen on olemassa paljon erilaisia alustoja. Vinkkejä ja neuvoja voi kysyä järjestäjältä.
Avoin lautapeli
Tässä lajissa voit valita ryhmäsi kanssa haluamanne lautapelin. Ryhmä arvotaan, joten neuvottelutaitoja tarvitaan, jotta saa pöytään haluamansa pelin. Lisäksi tutustut uusiin tyyppeihin, joiden kanssa pidät toivottavasti pelit jännittävinä ja reiluina.
Hearthstone
Pelien pakat voitte sopia otteluiden alussa yksimielisesti. Mikäli yhteisymmärrystä ei synny, pelataan base deck-säännöillä. Finaali pelataan base deck-säännöillä, jotta kaikki omistaisivat tasavertaiset kortit.
Shakki
Pelataan runkosarja, jonka tarkempi kuvaus tulee sen jälkeen, kun tiedämme ilmoittautuneiden määrän. Runkosarjan neljä parasta lopputurnaukseen. Peliajan voi halutessaan sopia, mutta yleisesti ottaen se on livepelissä 2×20 min.
Ohjelma
Ensimmäinen kisaviikonloppu on 27.3.2021, jolloin pelataan ensimmäiset matsit runkosarjassa. Runkosarja kestää marraskuuhun 2021. Runkosarjan neljä parasta pääsevät lopputurnaukseen Riihimäelle. Lopputurnaus pelataan todennäköisesti livenä Rinon pikkujoulujen yhteydessä joulukuussa 2021. Kesällä pidetään kesä-heinä-elo-tauko.
Osallistuminen
Voit osallistua haluamiisi lajeihin eli joko yhteen, kahteen tai kaikkiin lajeihin.
Palkinnot
Jokaisen lajin kaksi parasta palkitaan insinööriliiton tuotepalkinnoilla.
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 19.3.2021 mennessä mukaan hankkimalla lippu osoitteesta kide.app/events

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

27.03.2021
Päättynyt!

Aika

Koko päivä
UIO ry

Järjestäjä

UIO ry
Puhelin
+358 44 0670027
Sähköpostiosoite
hallitus@uio.fi
Nettisivut
https://uio.fi