Ladataan Tapahtumat

« Kalenteriin « Bilelistaan

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tursassitsit

5.10.2019 ◷ 18:00 - 23:00

// Shortly in English below

Akateeminen pöytäjuhla? Siis mikä? No sitsit tietenkin! Eikä mitkä tahansa sitsit, vaan vuoden 2019 tekniikan fuksien omat tursassitsit!

Tursassitseillä syödään, lauletaan, juodaan virvokkeita ja ennen kaikkea tutustutaan sitsikulttuuriin kuuluviin tapoihin ja perinteisiin. Pääasiana ei ole fine dining tai nuotissa pysyvä lauluääni, vaan hauskanpito! Laulut löydät sitsipaikalla jaettavasta lauluvihkosta, eli läsystä. Voit halutessasi ostaa UIO:n toimistolta tai sitsipaikalta viidellä (5) eurolla Laulumatin, joka tulee olemaan kovassa käytössä tulevina vuosina.

Mitä ihmettä päälle? Päälle tarvitset mielikuvitukselle tilaa jättävän pukukoodin mukaan jotain violettia. Asuun kannattaa kuitenkin panostaa, sillä paras kokonaisuus palkitaan! 💜🔮🕺🏼🦄

Omia virvokkeita on suotavaa tuoda mukaan, koska maljoja tullaan kohottamaan useasti!

MITÄ: Tursassitsit
MISSÄ: Kilon VPK, Kilontie 23 Espoo
MILLOIN: 5.10. Klo 18, ovet aukeavat klo 17:30
HINTA: 20€ jäseniltä ja 25€ ei-jäseniltä
MITÄ SILLÄ SAA: 3 kaatoa, 2 snapsia, sitsiruoat ja haalarimerkin
LIPUT: Kysy tuutoriltasi!
DRESSCODE: Violettia 💜

Huomiotavaa: Tapahtuma on tarkoitettu syksyllä 2019 aloittaneille tekniikan opiskelijoille ja heillä on etuoikeus osallistua sitseille. Jos paikkoja jää yli, jäljellä olevat liput tulevat yleiseen myyntiin. Yleisestä lipunmyynnistä ilmoitetaan tapahtuman sivulla myöhempänä ajankohtana.

//

This event will be hosted in Finnish. If you wish for more information, contact hallitus@uio.fi.