UIO ry toimikautena vuonna 2020

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n hallitus on päättänyt reagoida koronavirustartuntojen nousuun etenkin pääkaupunkiseudulla, ja loppuvuoden mahdollisia tartunta-altistumisia aiheuttava toiminta päätettiin pitää mahdollisimman vähäisenä hallituksen päätöksestä. Insinööriopiskelijaliitto IOL ry on myös vahvasti suositellut paikallisyhdistyksien tapahtumien perumista. Täten kaikki suuremmat tapahtumat ja kokoontumiset on päätetty perua.

UIO ry:n hallitus suosittelee jäseniään ja kaikkia Metropolian opiskelijoita noudattamaan Suomen hallituksen, viranomaisten, Metropolia Ammattikorkeakoulun ja opiskelijakunta METKAn ohjeistuksia. METKAn sivuilta löytyy tapahtumaohje, joka on kirjoitettu tapahtumajärjestäjien ja osallistujien ohjeeksi. Ohje löytyy osoitteesta https://metkaweb.fi/metkan-tapahtumaohje/.

UIO ry on päivittänyt yhteyshenkilöverkostoaan tälle vuosikymmenelle, ja kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat hyvin tervetulleita mukaan. Järjestämme yhteyshenkilöiltoja, tällä hetkellä etäyhteyden välityksellä, sekä osallistamme yhteyshenkilöjä yhdistyksen toimintaan. Tällä hetkellä yhteyshenkilöt pääsevät muun muassa tekemään UIOTUS-lehteä. Laitathan sähköpostia uio@uio.fi tai sosiaalisen median kautta, jos toiminta kiinnostaa ja haluat tutustua uusiin ihmisiin!

Syksylle siirretty Idän Munajahti peruttiin, ja liput on palautettu kokonaisuudessaan osallistujille. Myös muiden peruttujen tapahtumien liput on palautettu tai tullaan palauttamaan. Pore ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävästä Craft Beer Approsta UIO ry jäi tältä vuodelta pois kokonaan. Ravintoloissa järjestettäviä Maljannostajaisia ja Tontunkaatajaisia ei lähdetty suunnittelemaan tai toteuttamaan.  

UIO ry:n käyttämä toimisto Leiritien kampuksella on toiminnassa sopimuksen mukaan jäsenille ja muille. Toimiston käyttöä pyritään rajoittamaan liikojen altistumisten ehkäisemiseksi. Olethan vierailustasi etukäteen yhteydessä sähköpostitse hallitus@uio.fi tai Facebookin kautta.

Yhdistyksen syyskokous tullaan järjestämään marraskuun aikana paikan päällä, sillä yhdistyksen säännöt eivät salli etäkokousta ja henkilövaalien järjestäminen koettiin hallituksen puolesta hyvin haastavana. 

UIO ry:n hallitus keskittyy tällä hetkellä yhdistyksen perustoimintojen parantamiseen ja uusien asioiden kehittämiseen, jotta poikkeustilan jälkeen yhdistys toimii entistä paremmin. 

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n puheenjohtaja Saana Lappalainen ja hallitus